GI matkasse

/GI matkasse
GI matkasse2018-10-01T12:52:41+00:00

GI-boxen består av 20 frysta måltider som levereras varannan vecka. Därmed får man en lunch och en middag för alla vardagar. I och med att maten redan är tillagad är det enda som krävs för att få maten klar att serveras att man värmer upp dem några minuter i microvågsugnen.

GI-boxen

  • GI-boxen
  • 20 måltider (10 lunch 10 middag)
    57 kr per portion
    • En kasse består alltid av 20 portioner och 10 olika måltider. Dessa är frysta och kan därmed lägga i frysen vid leverans. Sedan räcker de under två veckor (lunch och middag på vardagar).
  • Prova-på-pris: –
    Ord.pris 1295 kr

När maten levereras följer det även med inspiration och recept på måltider som följer GI-metoden. Recept som med fördel kan följas på helgerna då de flesta har mer tid att laga egen mat. Ingredienser till dessa måltider behöver man däremot köpa in på egen hand. Enligt GIboxen är den genomsnittliga viktnedgången hos de som valt att abonnera på dessa måltider hela 4,5kg. GI-metoden anses generellt vara ett enkelt och gott alternativ för de som vill gå ner i vikt utan att räkna poäng, kalorier eller ”svälta sig” under dagarna. Det handlar om att äta rätt måltider och även rätt mellan måltiderna. De som beställer boxarna får därför även nyhetsmail och tillgång till inspiration för att lära sig äta rätt och nyttigt.