Viktväktarnas matkasse

/Viktväktarnas matkasse
Viktväktarnas matkasse2018-10-01T12:52:41+00:00

Matkasse för viktnedgång

En av de viktigaste faktorerna för att gå ner i vikt är att äta rätt. Det är första steget även om motion och rörelse självklart också bör vara en del i vardagen.
Ett enkelt sätt att äta bättre, och därmed gå ner i vikt, är att beställa någon av de matkassar som finns som är utformade för just viktnedgång. Vilken kasse som bör väljas beror på vilket viktnedgångsprogram som önskas följas. Här finns matkassar enligt LCHF, GI och Viktväktarnas Pointssystem. Av dessa är det Viktväktarnas matkasse som har störst leveransområde i Sverige. Men för de som bor i storstäderna är det lätt att även välja någon av de andra matkassarna. Det vanligaste är att matkassarna levereras varje eller varannan vecka. Men man kan alltid mycket enkelt ta paus någon vecka eller under en längre period.

Viktväktarnas matkasse

 • viktväktarnas matkasse
 • 5 middagar för 4 personer
  37.45 kr per portion
  • Viktväktarnas matkasse
   Nyttiga måltider för den som vill gå ner i vikt eller bara äta nyttigare. Självklart passar recepten alla i familjen. Denna kasse är unik och finns enbart tillgänglig genom City Gross.
   Exempel på måltider är Lax med örttäcke och potatismos & Kycklingburgare med avokadosås
   Pris/Person – Viktväktarnas matkasse innehåller recept för 2 eller 4 personer och 3 eller 5 middagar. Om den största kassen beställs, för 4 personer och 5 middagar, kostar den vid hemkörning 749 kr och om kassen hämtas i butik 699 kr
   Det ger ett portionspris på 37.45 kr respektive 34,95 kr

 • Prova-på-pris: –
  Ord.pris 749 kr

Viktväktarnas laktosfria matkasse

 • viktväktarnas laktosfria matkasse
 • 5 middagar för 4 personer
  38,95 kr per portion
  • Viktväktarnas Laktosfria matkasse
   Alla recept är laktosfria och anpassade till viktväktarnas SmartPoints. Både nyttigt, gott och enkelt att tillaga. Recepten är utvalda av Karin Nileskog som till vardags jobbar som kost- och utbildningsansvarig på Viktväktarna.
   Exempel på middagar är Lax med örttäcke och potatismos & Räk- och risonisallad.
   Pris/Person – Viktväktarnas laktosfria matkasse finns för 2 eller 4 personer och 3 eller 5 middagar. Kassen till 4 personer och 5 middagar kostar 779 kr och om den hämtas i butik 729 kr
   Det ger ett portionspris på 38,95 kr respektive 36,45 kr
 • Prova-på-pris: 579
  Ord.pris 779 kr

Viktväktarnas matkasse

City Gross erbjuder ”Viktväktarnas matkasse” som även finns som sommarvariant och laktosfri variant (se nedan). En matkasse som är mycket bra för den som kämpar med vikten eller enbart vill få in mer nyttiga måltider under veckorna. Alla recept är byggda utifrån Viktväktarnas Pointssystem. Det krävs däremot inte att man är medlem i Viktväktarna för att kassen ska kunna beställas – även om det är ett sätt att få inspiration till viktnedgång. Viktväktarnas matkasse levereras varje eller varannan vecka och finns för både 2 och 4 personer och 3 eller 5 middagar.

Viktväktarnas Sommarkasse

City Gross Sommarkasse är en säsongskasse som därmed enbart finns några månader. Recepten passar utmärkt till de ljumma sommarkvällarna då man gärna sitter ute på altanen och äter middag. De är utformade utifrån Viktväktarnas Pointssystem som gör det tydligt att räkna hur många poäng som varje måltid innehåller. Viktväktarnas sommarkasse finns för 4 personer och man då välja om kassen ska vara till 3 eller 5 middagar.

Viktväktarnas Laktosfria matkasse

Med ”Viktväktarnas Laktosfria Matkasse” erbjuds liknande recept som i Viktväktarnas originalkasse. Den enda skillnaden är att måltiderna blir laktosfria. Alla recept är beräknade på Viktväktarnas Pointssystem. Leverans och storlek är samma som originalkassen från Viktväktarna.