Matkasse barn

/Matkasse barn
Matkasse barn2018-10-01T22:07:34+00:00

Det viktigaste i val av matkasse är att alla i familjen tycker om de recept som lagas. Att ingredienserna och smakerna passar stora som små i familjen. Av den anledningen har flera matkasse-företag tagit fram speciella matkassar för barn. Matkassar som har klassiska recept och mer barnvänlig kryddning. Framförallt är det recepten som kännetecknar en barnkasse. Här nedan hittar du alla barnkassar.

Barnkasse

Men det finns också företag som gör recept som är utformade för att barnen även ska vara med i köket och tillaga maten. Mat.se erbjuder även en flexibel matkasselösning där barnen kan sätta hela veckans meny.I regel levereras barnkassarna varje eller varannan vecka. Men hos alla företag är det mycket enkelt att hoppa över enstaka leveranser eller ta uppehåll under längre period. Därmed kan man enkelt välja vilka veckor som kassen ska levereras.

Linas barnfamilj barnmatkasse

Linas barnfamilj

5 middagar för 4 personer

28,95 kr 43,95 per portion

Prova-på-pris: 579 kr

Ordinarie pris: 879 kr

Till Linas Matkasse
Middagsfrid barnkassen

Barnkassen

4 middagar för 4 personer

30,94 kr 49,69 per portion

Prova-på-pris: 495 kr

Ordinarie pris: 795 kr

Till Middagsfrid
Bamsekassen City Gross

Bamsekassen

3 middagar för 4 personer

33,25 kr 41,59 per portion

Prova-på-pris: 399 kr

Ordinarie pris: 499 kr

Till City Gross

Linas Matkasse – Linas Barnfamilj

Linas Matkasse har tre olika barnvänliga matkassar. Det är originalkassen samt varianter på denna som antigen är glutenfri eller laktosfri. Barnkassen marknadsförs som ”Lätt att laga, lätt att gilla” och det är precis vad som erbjuds. En matkasse som uppskattas av barnen – och hela familjen. Linas Barnkasse levereras varje eller varannan vecka och är för 4 personer och 5 middagar. Linas Glutenfria Barnkasse har flera recept som är lika som originalkassen för barn. I vissa är enstaka ingredienser utbytta och vissa recept är helt unika för denna kasse. En barnvänlig matkasse som även är glutenfri. Leverans och storlek som Linas Barnkasse. Linas Laktosfria matkasse har laktosfria mejeriprodukter och även här bjuds det på klassiska rätter som uppskattas av både barnen och föräldrarna i familjen. Leverans och storlek som Linas Barnkasse.

City Gross – Bamsekassen

City Gross ”Bamses matkasse” innehåller inte bara goda och barnvänliga recept till hela veckans middagar. Här har man även fokuserat på tillagningstiden och levererar många råvaror redan hackade/strimlade. En fördel med denna barnkasse är att minst 25% av alla råvaror är ekologiska och som alltid har City Gross enbart kött och kyckling från Sverige. I receptet följer lite Bamsepyssel med och i varje recept finns en uppgift för barnen att göra när maten ska lagas till. En matkasse som är för hela familjen – då inte bara gällande smak. City Gross ”Bamses Matkasse” levereras vanligtvis varje eller varannan vecka och är för 4 personer och 4 middagar.

Middagfrid – Barnkassen

Middagsfrids Barnkasse har anpassade recept till vad barnen vill ha på matbordet. Enkla och tydliga recept där man lär sig laga mat från grunden. Panera egna fiskpinnar, rulla egna köttbullar och gör måltider som hela familjen uppskattar. Denna kasse fick ”Bäst i Test” år 2015 av testsidan Bäst-i-Test. Middagsfrids Barnkasse levereras varje eller varannan vecka. Den innehåller recept för 4 personer och 4 middagar.

Mat.se

Pannkaka, Köttbullar, Janssons frestelse eller Lasagne? Låt barnen få sätta ihop sin egen meny inför veckan och skapa sedan en matkasse utifrån menyn. Det är extremt lätt tack vare Mat.se. På Mat.se finns över 3000 recept som man kan användas för att hitta inspiration till veckans matmeny. Vid varje recept kan man ange hur många personer som receptet ska gälla för och sedan beställa de varor som ingår i receptet. Att handla hem råvaror har aldrig varit lättare och snabbare. Sök recept – välj antal portioner och tryck ”Lägg till allt”.
Alla varor som beställs blir sedan levererade till dörren kommande vardag. Med tjänsten ”Gör din egen matkasse” kan man planera hela veckans middagar och enkelt köpa hem de livsmedel som behövs för att göra rätterna. Låt barnen vara med och bestämma menyn – mer tydlig barnvänlig matkasse går knappast att hitta.