Gastrofy

Gastrofy2018-10-01T12:52:40+00:00

”Det enklaste sättet för dig att äta hälsosamt”. Med de orden marknadsför Gastrofy sin verksamhet online. Gastrofy lagar dock inte maten utan beställer istället produkterna från samarbetspartnern Cooponline.se.

Det Gastrofy gör är alltså att tillhandahålla recept som är gratis för kunden. Själva varorna köper du till samma priser som gäller på Cooponline.se

Gastrofy

  • Gastrofy

  • Prova-på-pris:-

Så fungerar Gastrofy

Tjänsten som Gastrofy tillhandahåller kan sammanfattas i tre steg:

1. Välj meny – Här har du möjlighet att bläddra mellan hundratals olika recept. Inför varje leverans rekommenderar Gastrofy dig en personlig meny. Menyn som rekommenderas kommer att skilja sig åt beroende på vilken diet du har valt.

Du kan också fritt ta bort och lägga till ingredienser och recept. Längst ner på sidan finns totalpriset och näringsvärdena per portion.

2. Leveransen – När du har valt dina varor är det dags att välja när de ska levereras. Du kan justera eller avboka din beställning upp till dagen innan leveransdagen.

3. Laga maten – Varorna kommer till dörren och ska nu tillagas och ätas.

Recept att följa

Det finns ett flertal olika recept att följa, bland annat LCHF, vegetariskt och Paleo. Du kan också välja att följa kockar, som ger dig nya recept i din meny vid varje leverans. En beskrivning av kockarna ges på hemsidan, och vad du kan vänta dig för typ av mat i din kasse. Vissa kockar tränar hårt, andra gillar italienskt och andra gillar LCHF och Paleo.

Självklart går det även här att byta ut recept om det är något som du inte är förtjust i.

Leveransdagar och tider

Leverensarna av matkassarna är mycket flexibla. Du kan själv välja vilken dag och tid du vill ha maten framkörd till dörren. Du kan välja i upp till nästan två veckor framåt, och tiden kan bestämmas med ett intervall på 2 timmar.

Om du prenumererar kan du välja att få maten hemkörd antingen varje vecka, eller varannan vecka. Du kan alltid avboka eller ändra din kasse fram till klockan 23 dagen innan den tänkta leveransen.

Varför Gastrofy?

Valfriheten – Gastrofy erbjuder kanske en av de mest flexibla matkassarna på marknaden. Du kan fritt välja mellan recept, kockar och dieter att följa och du kan dessutom avboka och justera i din matkasse ända fram till klockan 23 dagen innan leverans.
Gratis – Gastrofy är gratis för kunderna att använda. Det du betalar för är produkterna som ingår i kassen, och då till samma priser som hos samarbetspartnern CoopOnline.se.
Passar alla – Med det utbud av kockar som finns att följa bör de allra flesta hitta något som passar just dem. För den som tränar hårt, för den som bara vill äta gott, för vegetarianen eller för den som äter LCHF eller Paleo – här finns något för alla.

Omdöme/Sammanfattning/Slutsats

Gastrofy gör det helt klart enkelt för dem som vill följa en diet. Den gör det också enkelt för dem som inte vill kolla upp recept själv, men som ändå vill ha en stor valfrihet och kunna välja bort saker de inte är förtjusta i.

Sammantaget gör Gastrofy det enkelt att fixa veckans middagar, samtidigt som de kombinerar detta med stor flexibilitet – både vad gäller leveranserna och själva maten.