City Gross matkasse

/City Gross matkasse
City Gross matkasse2018-10-01T21:56:04+00:00

City Gross är den leverantör som erbjuder det bredaste utbudet av matkassar på marknaden. Deras produkter passar till alla olika hushåll, små som stora och håller marknadens lägsta pris! Just nu finns även sommarsäsongens favorit, grill-lådan som passar utmärkt till sommarens grillfester! Perfekt att beställa till landstället och utnyttja soltimmarna till fullo! Nedan listar vi hela utbudet från City Gross.

Om City Gross

City Gross förknippas främst med stora matbutiker som har mycket stort utbud och pressade priser. Detta återspeglar sig även i deras matkassar då de har Sveriges bredaste utbud av matkassar. Här finns en kasse som passar oavsett om det är 8 personer eller 2 personer som ska äta och oavsett om det finns intolerans (laktos, gluten) eller om personen vill gå ner i vikt. Dessutom har de Sveriges billigaste portionspris.

Tilläggstjänster

Ett enkelt sätt att få hem stora och otympliga paket med toalettpapper är att beställa dem med utkörning. Ett paket innehåller 18 rullar. Pris: 59kr. Likt toalettpapper är hushållspapper stora paket som är otympliga att släpa på. Få dem hemkörda istället. Ett paket består av 8 rullar. Pris: 39kr.

City gross Matkasse logo

Få 100 kr i rabatt

Pengarna-tillbaka-garanti & Ingen bindningstid

Leveransavgift: 50 kr. Hämta i butik: 0 kr.

  • Leverans: Söndag-måndag, kl. 17-22
  • 2-7 middagar, 2-12 personer

  • Läs mer: City Gross
Till City Gross
City Gross familjekassen

Familjekassen

5 middagar för 4 personer

24,95 kr 29,95 per portion

Prova-på-pris: 499 kr

Ordinarie pris: 599 kr

Till City Gross
City Gross Vegetariska kassen

Vegetariska kassen

5 middagar för 4 personer

24,95 kr 29,95 per portion

Prova-på-pris: 509 kr

Ordinarie pris: 609 kr

Till City Gross
Bamsekassen City Gross

Bamsekassen

3 middagar för 4 personer

33,25 kr 41,59 per portion

Prova-på-pris: 399 kr

Ordinarie pris: 499 kr

Till City Gross

City Gross leveransdagar och tider

City Gross har ”Sveriges bästa teckning” vilket betyder att det går att få matkassen på flest antal orter i landet i jämförelse med dess konkurrenter. På hemsidan kan du fylla i sitt postnummer för att se om de levererar matkassar i det område som du bor. Leverans sker då på måndagar mellan 17-22. De som istället väljer at hämta kassen på sitt närmaste City Gross kan göra detta mellan 16-19.

På några orter har nu City Gross börjat med söndagsleverans. Den sker då också mellan 17-22. De jobbar på att erbjuda söndagsleverans på fler orter men för tillfället är det relativt begränsat. Om det inte är någon hemma vid leverans ställs matkassen utanför dörren. Vill man hellre att kassen ska ställas på altanen eller något annat ställe kan detta anges på ”Mina sidor”.

Som standard levereras matkassen en gång i veckan. Men det är mycket enkelt att logga in på hemsidan och administrera sitt abonnemang. Där kan man avboka enstaka leveranser, ändra kasse eller välja tilläggskassar till enskilda leveranser. De ändringar i prenumerationen som sker måste ske 7 dagar innan leverans. Det är därmed även en uppsägningstid på 7 dagar.

Kampanjer och rabatter

Just nu får alla 100 kr i rabatt oavsett vilken matkasse man väljer. Kombinera detta med att hämta upp kassen i butiken så blir det riktigt bra!

Fler fördelar med City Gross

  • Lättlagat – Alla rätter tar 30-40 minuter att laga
  • Nöjd kund garanti – Den som inte är nöjd kan lätt reklamera kassen via hemsidan.
  • Stort utbud – Ett mycket stort utbud gör att man kan välja mellan olika kassar utifrån önskemål.
  • Lägst portionspris – Det går att få portionspris under 30kr vilket är billigast gällande matkassar.
  • Svenskt kött – Alltid svenskt kött och svensk kyckling.

Vårat omdöme och slutsats

Den stora fördelen med City Gross matkasse är utbudet och priset. De har standardkassar i likhet med många andra företag som erbjuder matkasse. Men här finns även kassar för de som är intoleranta för laktos eller gluten eller för de som vill grilla extra mycket under sommarmånaderna. En kasse som de är helt ensamma om att ha är Viktväktarnas matkasse som ger nyttig och god mat speciellt anpassad för viktväktarnas poängsystem. Utöver detta erbjuds de flesta kassarna till både 2 eller 4 personer vilket skapar en stor flexibilitet.